Ofertele pentru produsul

 

Seră walk-in, 200 x 80 x 173 cm (46918)

302,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
eishop.ro
 

vidaXL Seră walk-in, 200 x 80 x 173 cm (46918)

394,58 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 2 sapt.
spre magazin »
comfy.shoponshopoff.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 302,00 RON

Descrierea produsului
Prelungiți-vă sezonul de cultivare cu sera noastră. Este ideală atât pentru grădinari amatori, cât și pentru grădinari profesioniști.

Această seră de calitate este realizată cu un cadru din oțel vopsit electrostatic, pentru stabilitate și durabilitate superioară. Husa dintr-o bucată cu protecție împotriva smulgerii oferă protecție împotriva razelor UV și este prevăzută cu o ușă frontală cu fermoar, pentru un plus de ventilație și acces ușor. Husa verde transparentă permite luminii soarelui să ajungă la plantele și florile dvs. , ce asigură o performanță solară maximă pentru plante și păstrează un interior cald. Prevăzută cu ușă rulabilă cu fermoar și o fereastră laterală pentru ventilație, sera asigură acces facil și ventilație pentru circularea optimă a aerului.

Sera pentru plante este ușor de montat sau demontat, fără a fi necesare unelte speciale. Poate fi mutată și depozitată cu ușurință, la schimbarea anotimpurilor.
Culoare: Verde
Material: Oțel tubular vopsit electrostatic + polietilenă 100%
Cu înveliș transparent rezistent la rupere
Dimensiuni: 200 x 80 x 173 cm (l x ad. x î)
Include o ușă rulabilă cu fermoar și o fereastră pentru ventilație

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.