vidaXL Seră din PVC cu cadru din oțel (40617)

229,40 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 2 sapt.
spre magazin »
comfy.shoponshopoff.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 229,40 RON

Descrierea produsului
Această seră este soluția potrivită pentru a asigura izolarea și protecția plantelor pe tot parcursul anului. Este special concepută pentru spații mai mici.

Sera vine cu un cadru robust din oțel, acoperit cu pulbere, și cu un capac rezistent la rupere. Capacul este fabricat din material rezistent la UV și la îngheț, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la deteriorarea cauzată de lumina soarelui sau de îngheț. De asemenea, învelișul transparent verde permite plantelor să se bucure de soare.

Sera are o ușă rulabilă pe post de intrare.

Sera are o greutate redusă, ceea ce o face ușor de manipulat. Este ușor de asamblat și nu necesită un instrument special. Vă rugăm să rețineți că acoperișul serei noastre nu poate rezista la ninsori puternice.
Dimensiuni: 170 x 80 x 200 cm (L x l x î)
Culoare: Verde
Cadru: Oțel tubular acoperit cu pulbere
Cu înveliș rezistent la rupere
Material: PVC: 100%

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.